Uzun yıllar fabrikada işçi olarak çalışan Suat Köprücü, fabrikadan çıkarılınca keklik, sülün ve bıldırcın yetiştirmeye başladı. Köprücü, ürettiği keklik, sülün ve bıldırcınları kesip, içlerini temizledikten sonra vakumlayarak mangallık olarak satıyor. Lezzetiyle ön palana çıkan keklik eti büyük rağbet görüyor. Köprücü, isteyene kömürde çevirme yaparak pişmiş olarak satarken, isteyene ise temizlenmiş olarak satıyor.DETAYA GİT
21 Eylül
Mağazamız Yenilendi
Köprücü Bıldırcın Keklik ekibi olarak, 5 yıl önce hobi olarak basladığımız yönelik girişime bugün firma olarak toptan ve perakende olarak sürdürmekteyiz. Firmamız yeni adresi olan Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mah. İncirli Cad. No:151 de toptan hizmet vermektedir.DETAYA GİT
28 Ağustos
Bursa Bıldırcın Eti Web Sitesi Yayında
Köprücü Bıldırcın Eti İşletmeciliği Toptan Ticareti web sitesi bursabildircineti.com ve koprucu.com.tr mobil uyumlu web sitesi ile yayında!DETAYA GİT
17 Aralık
Mağazamız Açıldı
Köprücü Bıldırcın Eti Bursa Mağazamız Hizmetinizde..DETAYA GİT